Vannak emberek akiknek a neve mindent elárúl és vannak emberek akiknek nem!

Ebben a blogban csak olyan emberekről beszélek és írok akiknek a nevét, ha kimondod magyarországon, akkor tudni fogják kiről beszélsz! Minden nagyképüség nélkül ez tényleg igaz, mert országszerte elő szoktunk fordulni és álltalában (mély) nyomot szoktunk hagyni az emberekben. Főleg mivel, elsősegéllyel foglalkozunk és abba bele tartozik bizonyos kegyszerek, bizonyos tükkel, bizonyos testfelületbe, inyjektálása! :-)                                 ha valaki most rosszul lett, akkor ne jöjjön közénk, mert drága barátaim nálunk álltalában gurulnak a haemoglobinok!!!! (remélem jól írtam!)

Menjünk sorrendbe!

Kupicza: Nem összetévesztendő bizonyos forma 1-es versenyzővel és ama bizonyos nedű fogyasztására szolgáló üveg pohárral!!!! Nagyon régi motoros, bár a robogót jobban szereti. Nagyon jól oktatja az elsősegélynyújtást és nagyon jól végzi a munkáját! Ennyit a dicséretekről! Nagyon tud kemény és szigorú is lenni, főleg ha nem kapja meg a reggeli kávé adagját( nem sok, csak kb: 5-6 db)! Nem mellékesen 1/1-es tulajdonosa a méltán elhíresűlt Helperek Coffe- háznak!! Ja és az egyesület mélységi felderítő desszantos csapatának a cserkész vezetője!!!! Előre is bocsánat a magyar, ill. a világ cserkészcsapataitól!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kicsi:  Az az ember, ill. hölgy akinek sikerűlt egy bizonyos embert belehajtani a foglalt, rendkívűl sikeres, hűséges, tartós párkapcsolatba! Akinek nagyon hálásak vagyunk, mert visszaadta nekünk a barátunkat! Imádom, mert mentőtisztnek készül és a véna szúrási gyakorlaton kiájult abeteg mellöl! Imádom, mert az első fesztiválidényét nagyon keményen végigmelózta és mert Tokajon két koncert közt volt a legjobb koncert amit ő adott! :-) Ha valaki úgy kb: 3 év múlva beteg lesz és egy alacsony "nagyszájú", de kedves, empatikus hölgy érkezik a mentővel, akkor az ő lesz! Szeri van nagyon!!!!   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Keri:  Húúúúúú! Na, ja! Egyenesen a "szarkészség" fogalmának megteremtője, a a tokaji fesztivál hőse, a Cserszegi füszeres reklámarca, a yo-yozás remek művelője és a vízvezetékszerelők tisztelője! Csapaton belül járőr volt, akinek ismertető jele a farmerzsebbe dugott műsorfüzet és a" 4-es járőr jelentkezik!" mondat!!!! Nagyon nagy partyarc az egyetemen ahova jár nagyon szeretik és vannak különcségei! De így skizofrénen szeretjük!!!!! Most mit mondjak egy olyan lányról aki az általa felfújt lufikon el tud aludni, Mosolyogva!!!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kenny:   Nem összetévesztendő az előző hölgy nevével és azzal a bizonyos rajzfilmfigurával! A neve eredete sajnos számomra teljesen ismerettlen, viszont az ember maga a csoda! Tipikusan az az ember akiből senki sem nézi ki azt ami ő valójában! Mi is ő valójában? Balatoni hajós (vitorlás) ember, aki nagyon nyíltszívű és egy kicst bolond is, valamint nagyon jó barátom akit bőséggel lehet szivatni! ( Mert hagyja) Ő is járőr aki szintén jól végezte a dolgát a szigeten!!!! Példa lehet mások számára akik közénk szeretnének tartozni! Na jó, vicceltem! Még kell egy kicsit fejlődnie, de .....!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maci:  Na az öndicséret nagyon kaka dolog ezért sok mindent elmondani magamról nem kívánok! Annyi elég hogy, nagydarab, kopasz, csupaszív, szeretnivaló, mindenki PAPAMACIJA!!!! Ja és e blog írója!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez a felsorolás nem a teljesség igényével készült, csak egy pár ember lett kiragadva, a többiekről késöbbiekben szeretnék még írni! A történetben a személyek és az esemény kitaláltak, az élettel való bármilyen eggyezés képtelenség, sőt lehetettlen!!! Ha valaki mégís magára ismer nyugodtan kommenteljen!! Úgy se fogok változtatni rajta!!!

 

 

 

 

 

Szerző: csacsi öreg medvém  2011.02.10. 17:04 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://helperek.blog.hu/api/trackback/id/tr72652004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

R.Delecroa 2011.02.10. 18:15:27

LIKE Papaci 4EVER. NAgyon jó
süti beállítások módosítása